WAAROM BINNENKANTJE?

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!

  • Binnenkantje beschikt over zijn eigen vakmensen
  • Gespecialiseerd in montage en afbouw
  • Hoogwaardig en duurzaam materiaal
  • Professionele service voor particuliere en zakelijke klanten
  • Ruim 10 jaar ervaring

DUURZAAM, GELUIDDEMPEND EN EENVOUDIG IN ONDERHOUD

PVC is een duurzamer en onderhoudsvriendelijk alternatief voor hout en PVC staat voor polyvinylchloride en is een 2 tot 3 millimeter dikke samenstelling van de natuurlijke grondstoffen aardolie of aardgas en zout. Voor het leggen van PVC heeft u keuze uit drie systemen: 1) Dryback (volledig verlijmd op de basisvloer), 2) HDF klik (vergelijkbaar met klik laminaat) of 3) PVC klik (kliksysteem in de PVC onderlaag). Meer informatie over onze systemen? Vraag onze adviseurs gerust naar het meest geschikte systeem voor uw woning.

Duurzaam

De samenstelling van het PVC zorgt ervoor dat het naast een goedkoper ook een duurzamer alternatief is dan hout. PVC kan tot wel 20 jaar meegaan. Dit heeft te maken met de sterke slijtlaag op het bovenste gedeelte van het PVC.

Daarnaast is PVC water- en vochtbestendig waardoor het ook prima in kelders en/of badkamer kan worden geplaatst. Iets wat bij een houten vloer niet het geval is. Wanneer water en vocht tussen de houten planken komt kan het hout kromtrekken.

Geluiddempend

Voor het leggen van een PVC vloer kan worden gekozen voor speciale lijm waarmee het PVC wordt vastgemaakt aan de ondergrond. U kunt ook kiezen voor zelfklevende PVC (lijmvrij), waarmee het PVC gemakkelijk en snel op de ondervloer of vloerverwarming kan worden geplakt. Door deze methodes is een PVC vloer geluiddempend en daarmee ook geschikt voor appartementen, in tegenstelling tot houten vloeren die moeten voldoen aan de geluidsnormen die zijn vastgelegd in VvE-reglementen.

Onderhoudsvriendelijk

Het onderhouden van een PVC vloer is een stuk gemakkelijker  en heeft daarnaast geen bijzonder onderhoud nodig, in tegenstelling tot een houten vloer. U dient een houten vloer eens in de zoveel tijd compleet te behandelen te worden en daarnaast moet u altijd goed opletten met verkleuringen door zonlicht. Een PVC vloer is daarentegen makkelijk te onderhouden met een stofzuiger, bezem en/of dweil.

© Copyright 2022